از ۱۳۶۵ تا امروز؛ همدلی برای خودکفایی و توسعه پایدار

در سالروز تأسیس موسسه جهاد استقلال، این نهاد با مرور ۳۹ سال خدمت، بر ادامه مسیر خود در تأمین امنیت غذایی و حمایت از تولید ملی تأکید می‌کند.

مسعود نمازی – مدیرعامل موسسه جهاد استقلال؛ در روز نوزدهم مردادماه ۱۳۶۵، موسسه جهاد استقلال رسماً تأسیس شد تا با تکیه بر توان داخلی و با هدف خدمت به بخش کشاورزی کشور گامی مهم در مسیر خودکفایی و توسعه پایدار بردارد. از آن روز تا امروز این موسسه با تلاش خستگی‌ناپذیر همکاران متعهد و متخصص خود همواره در کنار کشاورزان دامداران و تولیدکنندگان ایرانی بوده است.

مهم‌ترین مأموریت ما، تأمین امنیت غذایی کشور و پشتیبانی از تولیدات کشاورزی در ابعاد مختلف است. وظیفه ما تنها محدود به فعالیت‌های تولیدی نیست بلکه شامل برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری، تأمین نهاده‌های دامی، حمایت از فرآیند تولید، حمل‌ونقل، واردات و توزیع محصولات راهبردی همچون برنج و گوشت و همچنین مشارکت در پروژه‌های نوین کشاورزی و دامپروری نیز می‌شود. اهداف موسسه در یک جمله خلاصه می‌شود: تلاش برای آنکه هیچ خانواده ایرانی نگران دسترسی به غذای سالم و کافی نباشد.

در این مسیر شرکت‌های تابعه موسسه جهاد استقلال هر یک با مأموریت‌های تخصصی خود نقش حیاتی ایفا می‌کنند. موفقیت‌های امروز ما حاصل کار گروهی و هم‌افزایی این مجموعه است. من صمیمانه از همه همکارانم در موسسه و شرکت‌های وابسته که با پشتکار، دانش و روحیه جهادی به این راه خدمت می‌کنند قدردانی می‌کنم.

امروز بیش از هر زمان دیگری باور دارم که اگر همه دست به دست هم بدهیم با همدلی و تلاش مشترک می‌توانیم مأموریت بزرگ خود یعنی تأمین امنیت غذایی مردم را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم. این هدفی است که تنها با کار تیمی، برنامه‌ریزی هوشمندانه و نگاه آینده‌نگر به دست می‌آید.

در طول این سال‌ها موسسه جهاد استقلال تلاش کرده است تا در خط مقدم خدمت به بخش کشاورزی باشد و در کنار تولیدکنندگان کشور با عبور از چالش‌ها و بحران‌ها نقشی مؤثر در تقویت بنیه تولید ملی ایفا کند. امروز با تکیه بر تجربه گذشته و سرمایه انسانی ارزشمند با امید و انگیزه به آینده می‌نگریم.

از همه همکاران عزیزم، از مدیران گرفته تا کارشناسان و کارکنان خدوم می‌خواهم که همچون گذشته با ایمان تخصص و تعهد در این مسیر گام برداریم. آینده امنیت غذایی کشور، وابسته به تلاش تک‌تک ماست و من مطمئنم که با اتحاد و همبستگی، به قله‌های بالاتری دست خواهیم یافت.